SOMMARLANDSSPRINTEN 2014

  • 26 maj 2014

Söndagen den 8/6 avlutar vi vårsäsongen med att åka till Sommarland. Sommarlandssprinten är en sprinttävling som går av stapeln inne på området timmen innan parken öppnar. Ca 3000 orienterare letar kontroller kors och tvärs bland bassänger och åkattraktioner

SOMMARLANDSSPRINTEN 2014

Söndagen den 8/6 avlutar vi vårsäsongen med att åka till Sommarland. Sommarlandssprinten är en sprinttävling som går av stapeln inne på området timmen innan parken öppnar. Ca 3000 orienterare letar kontroller kors och tvärs bland bassänger och åkattraktioner. Efteråt stannar man kvar och badar och roar sig så länge man vill. Vi ledare finns med och hjälper till med det praktiska kring tävlingen. Vi har dock ingen möjlighet att vara följeslagare på tävlingen eller ha ansvar för barnen/ungdomarna under dagen. Avresa sker tidigt, återkommer med exakt tid. Anmälan för er som inte har egen inlogg till Eventor ska ske till Karin senast söndag 1/6. Klubben betalar 100 kr av avgiften nedan för alla som är medlemmar så se till att ni är/blir det. Följande alternativ finns:

Medlemmar ungdom 180 kr: Tävlingsklasser HD10-HD16, Extravaganza HD14-HD16. Inskolning, U1 och U2 med följeslagare och fri starttid

Medlemmar vuxen 225 kr: Tävlingsklasser HD18-HD70, Extravaganza HD18-HD21. Öppen motion 1, 3, 5, 7 med fri starttid.

Medlemmar vuxen 180 kr: Öppen motion 0. Lätt bana med fri starttid utan tidtagning och utan sportidentbricka. Kartan finns med i klubbkuvertet.

Icke medlemmar vuxen/barn: Ingång via stora entrén till ordinarie pris 329 kr. Barn under 1 m går in gratis.

Efteranmälan efter 2/6 medför höjd avgift och om man inte deltar men är anmäld får man betala hela avgiften själv. Allting faktureras till klubben som sedan skickar inbetalningsuppgifter till er.